Elsa Eriksson


Elsa Eriksson är vår ridskolechef och ansvarar för ridskolan, läger och hästarna. Elsa har en kandidatexamen i hippologi efter tre års studier på SLU.


Hon har många års erfarenhet av att arbeta som ridlärare både med stora hästar och med islandshästar och under studieåren på Wången har hon även hållit lektioner på ridskolan hos Gudmundur Einarsson.

Elsa har även genomgått alla tre stegen i Svenska Ridsportförbundets utbildning "Funktionsnedsättning och delaktighet- ledarutbildning". Hon arbetar idag med ryttare med funktionsvariationer och har även tidigare erfarenheter av rehabridning. 

Oskar Fornstedt

Oskar står för en stor del av hästträningen och har många års erfarenhet av att rida alla typer av hästar. Han har trots sin unga ålder nått fina framgångar på tävlingsbanorna och har tävlat i det svenska ungdomslandslaget tre år i rad på olika hästar med ett SM-guld och flera NM-medaljer i bagaget. Oskar har privatlektioner, kurser samt hoppar in som vikarie på ridskolan. 

Ewelina Davidson

Ewelina är ridlärare hos oss och har ridskolan varannan lördag . Hon har även privatlektioner och hoppar in som vikarie på andra dagar. Till vardags pluggar Ewe till lärare för lågstadiet. Ewelina är utbildad ridledare och unghästtränare i Tyskland. Hon har arbetat med hästar i  Portugal, Tyskland och på Island, både som hästtränare och instruktör.