Vi som driver anläggningen på Bemersberg heter Anne Fornstedt och Andreas Hofmann.

Vi har båda två många års erfarenhet och har arbetat med islandshästar sedan 80-talet.


Anne Fornstedt är förutom diplomerad tränare och ridinstruktör också internationell FEIF-domare och har dömt fyra VM och ett stort antal nordiska, svenska, danska och tyska mästerskap. Är även flerårig landslagsryttare på flera olika hästar. Har som bästa resultat två SM-guld och ett NM-silver.  Anne är även leg sjukgymnast utbildad vid Karolinska Institutet specialiserad på idrottsskador och har också en hel del erfarenhet av ridning för personer med särskilda behov.

Andreas Hofmann är utbildad i Tyskland som instruktör och hästtränare och har arbetat både med islandshästar och stora hästar i över 30 år. Han är även skogsmästare och har ett företag som erbjuder arborist- och markarbeten och kommer i mån av tid även att kunna erbjuda dessa tjänster. 

Våra barn är också mycket aktiva ryttare och deltar i mycket av arbetet på gården och i verksamheten.

Oskar Fornstedt står för en stor del av hästträningen och har många års erfarenhet av att rida alla typer av hästar. Han har trots sin unga ålder nått fina framgångar på tävlingsbanorna och har tävlat i det svenska ungdomslandslaget tre år i rad på olika hästar med ett SM-guld och flera NM-medaljer i bagaget. 

Isak Fornstedt är en flitig ryttare och har redan ridit fem Svenska mästerskap i barn- och juniorklass.

Melina Hofmann studerar psykologi på universitetet och rider mest på hobbynivå.

Louisa Hofmann är riktigt intresserad av hästträning och tävling och har blivit uttagen till den tyska elitträningsgruppen för ungdomar.